<img src="/Xcelerate/graphics/novaUAB/interior/bgTorresAdnInterior.jpg" alt="Un cielo claro mirado desde las torres de la UAB"/>
Una recerca indaga si podem reconèixer marques amb l'olfacte
Una recerca indaga si podem reconèixer marques amb l'olfacte 27.09.2011 Centres docents  -  Els dies 28 i 29 de setembre, a la Facultat de Ciències de la Comunicació, la comunitat universitària podrà participar en un experiment sobre el reconeixement de marques comercials per l'aroma.

Es tracta d'una prova pilot per a la recerca eipidemiològica OLMARCAT, un projecte endegat per investigadors de la UAB i de l'Hospital Clínic de Barcelona en que participen més de 50 especialistes: neuròlegs, rinòlegs, farmacèutics, químics i estadistes.

Les proves es realitzaran entre les 12 i les 19 h, ininterrompudament, a les aules PC5 i PC6 de la Facultat. Estan obertes als estudiants, al personal docent i investigador i al personal d'administració i serveis. Aquesta activitat ha estat organitzada amb la col·laboració tant de la Facultat com del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat II.

 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
10/04/14 Formació -  Universia sondeja als universitaris sobre la recerca i transferència del coneixement [+]
09/04/14 Estudiar -  Banco Santander ofereix prèstecs per finançar els estudis [+]
08/04/14 Economia i Empresa -  El cofundador de Microsoft inverteix 30 milions d’euros a Scytl [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona