NOTÍCIES

institut El PRUAB acosta la innovació als alumnes de Batxillerat

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de l’institut Illa de Rodes van visitar el passat 11 d’abril el Parc de Recerca UAB. Durant la visita els estudiants van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà alguns dels projectes més innovadors que actualment s’estan desenvolupant al Pruab. 

[+]
imathresearch ImathResearch parlarà sobre els serveis de BigData al Parc Tecnològic del Vallès

La ponència d’ImathResearch, empresa del Parc de Recerca UAB, es centrarà en els serveis de BigData que ofereix per a petites i mitjanes empreses. La jornada tindrà lloc el pròxim dia 6 de maig al Parc Tecnològic del Vallès. 

[+]
socialborwsing Valortec premia el projecte d'spin-off SocialBrowsing de l’IIIA-CSIC

El projecte SocialBrowsing de l'Institut de Recerca en Intel·ligència Artificial (IIIA) del CSIC, ha guanyat el segon premi de VALORTEC, que atorga la Generalitat de Catalunya, en la categoria de creació d'empreses de base tecnològica. 

[+]

AGENDA

15.04.2014 Aplicacions del sinctrotró ALBA a la indústria química i de materialsSincrotró ALBA (Ctra. BP-1413, Km. 3,3 · E-08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona) [+]

23.04.2014 University-Industry Interaction ConferenceCosmoCaixa (C/Isaac Newton, 26 · Barcelona) [+]

24.04.2014 Terceres Jornades sobre Gestió de la Informació Científica Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47 · Barcelona) [+]

UAB Innova, revista electrònica

© 2014 Parc de Recerca UAB Tots els drets reservats