NOTÍCIES

BIB Bioinformatics Barcelona ja aplega més de 40 entitats

La plataforma Bioinformatics Barcelona (BIB) va presentar ahir el seu Pla Estratègic, en un acte presidit per Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca, a CaixaForum Barcelona. El BIB té el suport de 44 entitats del sistema de recerca i industrial català, entre elles 10 universitats, 13 centres de recerca i instituts hospitalaris, 3 grans infraestructures i 12 empreses farmacèutiques i informàtiques.

[+]
premi_knoid L'empresa Knoid guanya el premi a la millor aplicació mòbil del concurs Sabadell # InnoApps Contest

El concurs, dotat d’un premi de 1500 euros, s’ha emmarcat dins la segona edició del Sabadell Smart Congress. L’start-up del Parc de Recerca UAB ha estat la guanyadora amb l’aplicació Ubikat, que ja ha estat implantada a Sant Cugat del Vallès. 

[+]
imathresearch ImathResearch parlarà sobre els serveis de BigData al Parc Tecnològic del Vallès

La ponència d’ImathResearch, empresa del Parc de Recerca UAB, es centrarà en els serveis de BigData que ofereix per a petites i mitjanes empreses. La jornada tindrà lloc el pròxim dia 6 de maig al Parc Tecnològic del Vallès. 

[+]

AGENDA

24.04.2014 Terceres Jornades sobre Gestió de la Informació Científica Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47 · Barcelona) [+]

29.04.2014 International Strategy Development TrainingBarcelona Activa (C/Llacuna 162-164 · Barcelona) [+]

06.05.2014 BigData per a PimesParc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès · Barcelona) [+]

14.05.2014 III Congrés Internacional EDO "Organitzacions que aprenen i generen coneixement"Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (C/Ausiàs March, 40 · Barcelona) [+]

UAB Innova, revista electrònica

© 2014 Parc de Recerca UAB Tots els drets reservats