<img src="/Xcelerate/graphics/novaUAB/interior/bgTorresAdnInterior.jpg" alt="Un cielo claro mirado desde las torres de la UAB"/>
Henkel inverteix en R+D a Catalunya
Henkel inverteix 7 milions en tres nous laboratoris d'R+D a Catalunya 27.06.2012 Projectes  -  El grup alemay invertirà set milions d'euros per ampliar l'equip de recerca que té a Catalunya per desenvolupar adhesius industrials. Un dels nous laboratoris estarà ubicat a l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB.

La multinacional alemanya Henkel ha anunciat que invertirà set milions d'euros en la creació de tres nous laboratoris de recerca i desenvolupament a Catalunya, el que comportarà la generació de 55 nous llocs de treball d'alta qualificació en una primera fase.

Un dels laboratoris s'ubicarà a l'edifici Eureka del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on Henkel ja disposa d'un laboratori i on incorporarà 35 nous investigadors; un altre, que generarà deu llocs de treball, se situarà al centre tecnològic Leitat a Terrassa (Barcelona), i deu persones més treballaran en un tercer centre del qual encara no s'ha decidit la ubicació.

Els nous laboratoris iniciaran la seva activitat el 2013 i centraran la seva investigació en l'àmbit dels adhesius i segelladors d'altes prestacions que s'utilitzen bàsicament en la indústria de l'automoció, electrònica i aviació, i la companyia preveu ampliar el nombre d'investigadors fins a 100 en una segona fase, tot i que no està definida.
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
23/04/14 Investigar -  Bioinformatics Barcelona ja aplega més de 40 entitats [+]
22/04/14 Formació -  Estudiants de l’Escola d’Enginyeria participen en el disseny de “Glass Apps” [+]
10/04/14 Investigar -  Ampliació del conveni per a l'estudi dels beneficis de l'oli d'oliva [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona