FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

09/04/14
Salut
Imatge Sant Jordi 2014
La FAS escalfa motors per la Diada de Sant Jordi

El pròxim 23 d’abril la UAB celebra amb activitats lúdiques, culturals i solidàries la Diada de Sant Jordi 2014. En el marc de la festivitat, la FAS organitza una xerrada per sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari,  el II Dinar Solidari a la UAB i farà l'entrega de premis del I Concurs de Relats Eròtics de la FAS.

27/03/14
Voluntariat
Trobada entre universitats europees per al canvi social
Trobada d'universitats europees per al compromís social
La FAS ha estat la impulsora d'un nou grup de treball format per 6 universitats europees amb l'objectiu de promoure el compromís i l'acció social. Aquesta setmana ha tingut lloc la primera trobada en que hi han participat 4 universitats de la Xarxa ECIU.
25/03/14
Voluntariat
Celebració del Dia Mundial de l'Aigua
La FAS celebra el Dia Mundial de l'Aigua
El grup de voluntariat de Medi Ambient de la FAS va organitzar una activitat de discussió i reflexió amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el dia 22 de març. Al voltant de 20 estudiants van participar-hi.
19/03/14
Formació
Nostrum de la FAS, març 2014
Coneixença, formació i diversió del voluntariat al Nostrum
Prop de 50 persones entre voluntaris i voluntàries, becàries i becaris i equip tècnic de la FAS van participar el dissabte 15 de març a la segona edició del Nostrum de la FAS. Una trobada que es va caracteritzar per un ambient formatiu, agradable i distès.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats