Inici > Viure > PlÓnols i transports

PlÓnols i transports


La Universitat Autònoma de Barcelona té el seu campus central a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), situat a 20 km de Barcelona, entre Sabadell i Sant Cugat del Vallès.
La UAB té altres centres: a Sabadell (Facultat d'Economia i Empresa), i a Barcelona i Badalona (unitats docents de la Facultat de Medicina).
A Barcelona, l'edifici UAB-Casa Convalescència acull cursos de formació continuada especialment en l'àmbit de ciències de la salut i de la vida.
La majoria de les escoles adscrites o vinculades a la UAB són a Barcelona ciutat o al campus de Bellaterra, però també n'hi ha a Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Mollet del Vallès i Manresa.

 PlÓnols 
Transports
Accessos al campus de la UAB
Campus de la UAB

Els mapes següents us permetran localitzar tots els edificis que composen el campus de la UAB però, també, us ajudaran a trobar la ubicació física dels departaments, dels centres i els instituts de recerca, dels serveis de la Universitat i dels altres elements que tenen el seu emplaçament al campus de Cerdanyola del Vallès.

Aquests plànols han estat elaborats pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), el grup de recerca MiraMon i el Servei de Prevenció i de Medi Ambient (SEPMA) amb el patrocini de la Fundació Territori i Paisatge. Els plànols incorporen funcionalitats afegides com ara la possibilitat d'aplicar diverses capes als mapes per situar millor els elements: capa d'edificacions, d'itineraris, de xarxes viàries, de fotografies aèries, etc.

PlÓnol de la UAB. EstÓtic
 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona