Universitat Autònoma de Barcelona Màsters i postgraus UAB

Postgrau UAB > Màsters i postgraus propis > Psicologia > Màster en psicocreativitat

Màster en Psicocreativitat

Modalitat:
Presencial
Edició:
15a Edició
Crèdits:
75 ECTS
Inici de docència:
06/10/2014
Places:
30
Preu:
4200 €
Fi de docència:
14/07/2015
Orientació:
Acadèmica, Recerca, Professional
Codi
1606/15
Tipus:
Títol propi

*Camps obligatoris

Vull rebre més informació sobre màsters i postgraus

Presentació

Amb el màster que aquí es presenta es busca vincular les àrees de coneixements definides a través dels Graus específics de Psicologia i de Ciències de la Comunicació i de forma indirecta amb Ciències empresarials i de les Ciències Socials, en general.

En l'exercici de l'activitat per a la que preparen els estudis esmentats, demanen competències i habilitats que són compartides per diferents perfils professionals d'empreses de comunicació, d'investigació i serveis d'informació, d'agències de creativitat, de planificació estratègica, de iniciatives empresarials,etc.

Amb els estudis aquí proposats es dóna una resposta concreta a aquestes necessitats professionals.

Requisits d'admissió

Els candidats han de ser llicenciats o Graduats universitaris en un dels següents estudis: Psicologia, Ciències de la Comunicació, Ciències de l'Educació i Empresarials.

Lloc de realització

Facultat de Psicologia, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)

Títol que s'obté amb el programa

Màster en Psicocreativitat

Idioma
  • Català (60%)
  • Castellà (40%)
Objectius

- Conèixer els principis bàsics, metodològics i tècnic pel desenvolupament de la direcció en les empreses en general i les de comunicació en particular, de forma creativa.
- Desenvolupar capacitats per al disseny, producció i avaluació de projectes de comunicació en empreses de publicitat i comunicació per a anunciants.
- Desenvolupar campanyes de comunicació integral.
- Conèixer les aplicacions professionals de les tecnologies de la informació o del coneixement per poder ser utilitzades com eines estratègiques de comunicació encaminades a la resolució de problemes tant socials com productius.
- Conèixer i emprar adientment les tècniques que afavoreixen desenvolupar noves idees i/o donar solucions als problemes empresarials.
- Desenvolupar capacitats per liderar grups i/o dirigir empreses.
- Desenvolupar les capacitats cognitives i la seva integració en el procés de trobar solucions originals en el propi àmbit personal i laboral.

Sortides professionals

- Els/les titulats/des del màster presentat, podran desenvolupar les seves funcions en les àrees de planificació estratègica en comunicació, creativitat en comunicació, investigació motivacional i de mercat, anàlisi de tendències, valors i estils de vida, estratègies de marca (branding), creació de noms d'empreses i productes (naming) així com desenvolupar nous productes en el món empresarial.

- Es tracta d'una formació generalista i global que aporta coneixements per esser aplicats en una gran diversitat d'empreses vinculades al sector de la comunicació i empresarial; en general comporta capacitats per a plantejar possibilitats d'anàlisi i solucions a problemes professionals.

Competències específiques

- Desenvolupar la capacitat i habilitat d'adoptar actituds personals positives com la flexibilitat, la creativitat, i la predisposició per acceptar noves informacions, situacions i metodologies.
- Comprendre, avaluar, criticar i discutir situacions o propostes de l'entorn professional de la comunicació, del disseny, del màrqueting i de la creació de nous productes o de trobar solucions a problemes quotidians.
- Potenciar la imaginació i el pensament productiu amb originalitat, flexibilitat i fluïdesa.
- Ser capaç de desenvolupar idees i conceptes específics de la comunicació audiovisual utilitzant les eines d'aquest mitjà.
- Saber desenvolupar projectes d'investigació i anàlisi relacionades amb la comunicació i la psicologia.
- Saber actuar amb fluïdesa en el context dels nous suports interactius i utilitzar els recursos disponibles com mitjà d'informació i d'utilització estratègica de la comunicació
- Saber desenvolupar noves idees i iniciatives en el món empresarial.
- Comprendre les implicacions sistèmiques de caràcter social, psicològic, de la comunicació, del seu desenvolupament i producció.
- Saber dissenyar i planificar estratègies per millores tant en processos productius com per resoldre problemes dels mateixos en l'àmbit de la comunicació, del màrqueting i empresarial.
- Saber planificar investigacions de tipus empresarial com, per exemple, estudis de mercat tan si es de posicionament com si són de nova creació.

Competències transversals

- Desenvolupar la imaginació i el pensament productiu amb originalitat, flexibilitat i fluïdesa.
- Saber dissenyar i utilitzar, a partir de les noves tecnologies, nous models d'actuació professional en qualsevol àmbit laboral.
- Negociar adequadament i gestionar l'assumpció d'acords
- Reconèixer i respectar els punts de vista i opinions d'altres membres quan es desenvolupa un treball en equip, i integrar-los en benefici dels resultats del projecte.
- Dirigir i coordinar un treball amb equips interdisciplinaris i liderar-los
- Ser crític amb el treball propi i amb els resultats del seu entorn.
- Demostrar empatia i potenciar la intel.ligència emocional per a la valoració de situacions dels objectes de l'entorn.
- Ser capaç de reunir i interpretar dades rellevants per a elaborar les pròpies argumentacions.
- Ser capaç de transmetre informació, idees, problemes i solucions.
- Ser capaç d'emprendre i culminar projectes de forma autònoma, professional i qualificada.

Informació i admissió

Contacta directament amb la coordinació del programa

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.

Vull rebre més informació sobre màsters i postgraus

*Camps obligatoris

 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2014 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats