La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
24/04/2014
Salut
Sant Jordi Solidari 2014 a la FAS
La Plaça Cívica es vesteix de festa per celebrar la diada de Sant Jordi

La UAB va organitzar el passat 23 d'abril una jornada  lúdica i festiva amb motiu de la diada de Sant Jordi que va comptar amb una fira d'entitats, concerts, activitats, jocs i actuacions. La FAS va participar-hi amb l'organització del Dinar Solidari per a més de 140 persones, amb els estands de Justícia i de Salut i amb l'entrega de premis del Concurs de Relats Eròtics.

23/04/2014
Voluntariat
Jornades d'Economia Social i Solidària
Les Jornades d'ESS es tanquen amb una elevada assistència i diversitat de participants
Les activitats organitzades amb motiu de les Jornades d'Economia Social i Solidària, destinades a la reflexió sobre el capitalisme i les possibles alternatives, es tancaven el divendres 11 d'abril amb una elevada participació tant d'assistents com d'iniciatives d'economia solidària. Les taules rodones, les xerrades i els tallers van acollir 22 ponents, 15 entitats i més d'un centenar d'assistents.  
22/04/2014
Programes Socials
Taller de Petits Conta Contes al Programa Sociosanitari i Arcadia Club de Rol
Conta Contes, rol i fantasia per als infants de la Vall d'Hebron

Els nens i nenes de la Vall d'Hebron poden participar en dos tallers de "Petits conta contes", jocs de rol i  llibres de fantasia gràcies a la proposta de col·laboració d'Arcadia Grup de Rol, Nosolorol Ediciones i el grup de voluntariat de Sociosanitari de la FAS

09/04/2014
Programes Socials
Plataforma Knowxel
Dóna suport al Programa CROMA a través de la nova plataforma Knowxel
La nova plataforma Knowxel, que permet col·laborar amb causes socials des del teu dispositiu mòbil, és en marxa i operativa en fase beta, tant per a entitats i empreses com per a usuaris. Ja pots doncs col·laborar amb l'activitat que organitza el CROMA per al 8 de maig al Campus de la UAB. Esbrina com funciona i com pots participar-hi.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats