La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
09/04/2014
Salut
Imatge Sant Jordi 2014
La FAS escalfa motors per la Diada de Sant Jordi

El pròxim 23 d’abril la UAB celebra amb activitats lúdiques, culturals i solidàries la Diada de Sant Jordi 2014. En el marc de la festivitat, la FAS organitza una xerrada per sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari,  el II Dinar Solidari a la UAB i farà l'entrega de premis del I Concurs de Relats Eròtics de la FAS.

10/04/2014
Voluntariat
Jornades d'Economia Social i Solidària
Més de 100 persones ja han passat per les Jornades d’ESS
Les taules rodones, les xerrades i els tallers celebrats amb motiu de les Jornades d'Economia Social i Solidària han permès que, només el seu segon dia, més de 100 persones n'hagin pres part. Les activitats posen damunt la taula la reflexió al voltant model capitalista d'avui i possibles alternatives.
24/03/2014
Salut
Concurs literari sobre sexualitat i erotisme
Presenta’t al I Concurs de Relats Eròtics de la FAS
T'agrada reflexionar sobre sexe i erotisme? T'agrada escriure? Si la resposta és sí, ara tens una bona oportunitat al davant. El Programa de Salut de la FAS convoca el I Concurs Literari sobre Sexualitat i Erotisme. Pots presentar el teu poema, relat o piulada fins l'11 d'abril. El 23 d'Abril, a la celebració solidària que organitza la FAS per al Dia de Sant Jordi, es faran saber els premiats!
09/04/2014
Programes Socials
Plataforma Knowxel
Dóna suport al Programa CROMA a través de la nova plataforma Knowxel
La nova plataforma Knowxel, que permet col·laborar amb causes socials des del teu dispositiu mòbil, és en marxa i operativa en fase beta, tant per a entitats i empreses com per a usuaris. Ja pots doncs col·laborar amb l'activitat que organitza el CROMA per al 8 de maig al Campus de la UAB. Esbrina com funciona i com pots participar-hi.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats