A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual Facebook Twitter
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  

Facultat de CiŔncies > Els estudis > MÓsters oficials > CiŔncia i Tecnologies Ambientals > MÓster oficial estudis interdisciplinaris en sostenibilitat ambiental, econ˛mica i social (informaciˇ general)

CiŔncies

Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econ˛mica i Social

Informació general

Centre docent

Facultat de CiŔncies

Presentaciˇ

El màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social continua la tradició en estudis especialitzats en l'àmbit de les Ciències Ambientals que, des del curs 1997-1998, s'imparteixen de manera transdisciplinària, interdepartamental i amb vocació internacional coordinats per l'ICTA (Institut i Ciència i Tecnologia Ambientals i fins el 2003 Centre d'Estudis Ambientals).

El màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social és un màster d'orientació mixta. D'una banda, té un component d'estudis avançats per als actuals llicenciats i futurs graduats en Ciències Ambientals. De l'altra, dóna resposta a altres graduats i titulats superiors que cerquen incorporar un perfil ambiental en els seus currículums, des de vessants com l'Economia Ecològica i la Gestió Ambiental, l'Anàlisi del Medi Natural, la Tecnologia Ambiental, l'Ecologia Industrial o el Canvi Global, àmbits entesos com a especialitats dins el màster.

Tipus de mÓster

MÓster Oficial UAB

Total de crŔdits

60 ECTS

Places

50 places (mÝnim matrÝcula 20 alumnes)

Preu

46€ per crèdit (estudiants UE o residents).
113€ per crèdit (estudiants no UE no residents).
Preus del curs 2014-2015. 

Idioma

CastellÓ (28%) i AnglŔs (72%)

Web del mÓster

 
Inici Mapa del Web
2014 Universitat Aut˛noma de Barcelona